Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το ''ΞΕBLOGΑΡΙΣΜΑ'' μας καλεί στο πασχαλινό του μπαζάρ...

Εκείνες είναι μαμάδες όπως η δική σου και η δική μου, όπως πιθανόν να είσαι κι εσύ. Με μία σημαντική διαφορά όμως... Εκτός από μαμάδες, είναι και φυλακισμένες μαζί με τα παιδιά τους στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα της Θήβας. Σε συνθήκες που έυκολα μπορεί ο καθένας μας να φανταστεί...

Εκείνη είναι μια ομάδα bloggers που έφτιαξαν το ΞΕBLOGΑΡΙΣΜΑ και, σε συνεργασία με τις κοινωνικές λειτουργούς των φυλακών, παλεύουν  για να κάνουν τις συνθήκες διαβίωσης των μαμάδων αυτών και των παιδιών τους έστω και λιγάκι πιο ανθρώπινες.

Κι από τη στιγμή που οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν, δεν σταμάτησαν στιγμή να στηρίζουν η μία την άλλη...


Μια ομάδα bloggers που ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των φυλακισμένων μαμάδων...

Στο φουαγιέ του αυτοδιαχειριζόμενου θεάτρου ‘’Εμπρός’’, στις 5 και 6 Απριλίου, το ΞΕBLOGΑΡΙΣΜΑ πραγματοποιεί το πασχαλινό του μπαζαρ, με στόχο τη στήριξη των παιδιών, των μανάδων τους και των άπορων γυναικών που ζουν έγκλειστες στις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θήβας.
Κάθε βιβλίο, cd, dvd, κόσμημα, φο μπιζού αλλά κάθε μεταχειρισμένο αντικείμενο που θα προσφέρουμε στην προσπάθεια τους, θα κάνει τον κόσμο λιγάκι πιο ανθρώπινο... Το ίδιο και κάθε στιγμή εθελοντικής βοήθειας που τους προσφέρουμε για την διακόσμηση λαμπάδων και πασχαλινών στολιδιών καθώς και την παρασκευήσπιτικών μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού, λικέρ και άλλων λιχουδιών που θα γλυκάνουν τις ψυχές μας...
Άλλωστε, η συμμετοχή σε κάτι όμορφο γεννάει τα πιο όμορφα συναισθήματα... 
Κάθε ένας που ενδιαφέρεται να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με το email της ομάδας, xeblogarisma@gmail.com


Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του ΞΕBLOGΑΡΙΣΜΑτος καθώς για τις ανάγκες της ομάδας σε είδη, μπορείτε να βρειτε στο πολύ όμορφο blog τους, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου