Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ , ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ...

Βγες έξω, όρθιος σήκω, πάλεψε! Είναι το μόνο που σου 'χει απομείνει... Άκου την καρδιά σου κι ακολούθα το μονοπάτι που λαχταράει να πάρει η ψυχή σου. Μη μένεις πίσω, μην αφήνεις το σκοτάδι να σου μαυρίσει την ψυχή.
Είναι απλό, το μαύρο πρέπει με χρώμα να καλύψεις....

Κυνήγα τ' όνειρο και την ελπίδα...

Κοίτα πόσο όμορφο είναι το ανθρώπινο ποτάμι που πλημμυρίζει τους δρόμους και τις πλατείες. Την ορμή του ζήλεψε κι ακολούθα! Πίσω μη μένεις, δεν έχεις άλλο χρόνο για σκέψεις και στοχασμούς, η δράση είναι η μόνη σου ελπίδα! Χρώματα και μουσικές, αλληλεγγύη κι αγώνας είναι η απάντηση στο ερώτημα που σε βασανίζει εδώ και τόσο καιρό.
Ακολούθα το φως, καβάλα σ’ ένα όνειρο κυνήγα την ελπίδα. Σήκωσε το βλέμμα σου και κοίτα γύρω σου. Μη σκύβεις άλλο το κεφάλι. Παντού σ’ όλο τον κόσμο οι άνθρωποι τραγουδάνε, ερωτεύονται κι αγωνίζονται. Πίσω μη μένεις, διώξε μακριά τη μούχλα και τη σαπίλα που φέρνει η απάθεια. Το τραγούδι είναι η απάντηση στη βία και το σκοτάδι. Κι η υψωμένη γροθιά μπορεί να κάνει την ψυχή σου να πετάξει και πάλι. Κάντους ν’ ακούσουν τη φωνή σου. Άκουσε την κι εσύ!
Αξιοπρέπεια, ελπίδα, εργασία, όνειρα, ελευθερία, φως... 
Σου τα ‘κλεψαν, πάρτα πίσω! Διώξε το φόβο που σου φύτεψαν βαθιά μεσα στην ψυχή σου μακριά, μονάχα έτσι μπορείς το φως να ξαναφέρεις! Διώξε το σκοτάδι και το μαύρο και φέρε στη θέση τους χρώματα και μουσική! Κυνήγα τ' όνειρο και την ελπίδα!


Σε ξεγέλασαν. Σου ‘παν πως δεν μπορείς, πως είσαι λίγος κι αδύναμος... Μην τους πιστεύεις πια! 
Κυνήγα ν’ αρπάξεις τη ζωή σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου